LASTSiste bilde jeg tok før jeg dro til frisøren, har ikke alt håret fram så det ser veldig kort ut men skal legge ut bilde av hvordan håret mitt er nå, når mamma kommer hjem med pakken min.

Jeg har en smart blogg leser her på blogg.no som tipset meg om å klippe mitt vanlige simkort i ilfelle jeg ikke får micro simet før imorgen, så jeg kan begynne å bruke telefonen allerede idag, så nå har jeg googlet det eller (hun) har googlet det for meg så jeg skal prøve det om litt. Så skal jeg ta ett bilde når jeg har kommet så langt siden jeg ikke har camera lengre, eller jeg har men ikke verdens beste kvalitet .. he he

Hadde det så urolig morsomt igår, selv om det ofte kan bli mye ..ble jo mye dansing så kjenner jeg er ør i føttene. Blir deilig med god mat og x-factor ikveld tenker jeg.

Så har jeg endel skrive oppgaver fram til etter helgen også, som jeg kan begynne med siden jeg ikke har noe bedre å gjøre. Dessuten er snøen kommet, gjett om det var kaldt å stå å vente på sjåfør ute i sentrum igår natt da ? egentlig veldig heldig som slapp å ta taxi.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maiken berg/maikengb93

Maiken berg/maikengb93

17, Trondheim

Sett ♥ dette ♥ på ♥ bloggen ♥ din ♥ hvis ♥ du ♥ har ♥ den ♥ fineste ♥hesten ♥ i ♥ verden ♥ men ♥ du ♥ mangler ♥ en ♥ grill ♥ som ♥ er ♥ stor♥ nok ♥ til ♥ å ♥ kunne ♥ steke ♥ den ♥

Kategorier

Arkiv

hits