SERVICE.

Når jeg kom til bestefar var det ingen hjemme, nokså sikkert hadde han vell glemt at jeg skulle komme, det skadet ikke meg siden han bor 100 meter fra huset mitt, så jeg ruslet bare hjem. Når jeg hadde kommet inn i varmen fikk jeg knekt opp 3 sjokolade biter og kokt opp vann, så jeg laget meg en kopp te for å varme meg opp litt, så huket pappa tak i meg for å kjøre meg til moholt der scooteren min hadde vært på service, så måtte jeg kjøre i regnet hjem, fant heldigvis endel snarveier så turen gikk bra, de hadde vell skrudd endel på scooteren ettersom den gikk så mye bedre.

Når jeg kom hjem, tok pappa adjø i døren siden han skulle ta avreise til Åsenfjorden for å kjøpe ved til hytta. Så fikk jeg servert fisk og nå sitter jeg godt og behagelig i sofaen med ett bledd og 4 puter, synes ikke været gjør humøret noe bedre, jeg skal entur til Jorunn om planene ikke endrer seg, nødt å lese om helsefagarbeiderens plikter til imorgen i tillegg. Huff, gruer meg.

Tok endel bilder idag, jeg er ikke sjoldete.. det er blitsen: )

Én kommentar

marnaa

11.okt.2010 kl.18:06

:-))

Skriv en ny kommentar

Maiken berg/maikengb93

Maiken berg/maikengb93

17, Trondheim

Sett ♥ dette ♥ på ♥ bloggen ♥ din ♥ hvis ♥ du ♥ har ♥ den ♥ fineste ♥hesten ♥ i ♥ verden ♥ men ♥ du ♥ mangler ♥ en ♥ grill ♥ som ♥ er ♥ stor♥ nok ♥ til ♥ å ♥ kunne ♥ steke ♥ den ♥

Kategorier

Arkiv

hits