HVA?

..Er klokken så mye ? det var ikke enkelt å dra seg ut av sengen skal jeg fortelle dere, det var kaldt og jeg var trøtt å jeg sovnet halv 3 inatt pågrunn av min fruktige humor .. idag bytter jeg til talkmore å mister alle mine smser ..

Ikke no særlig.. Nå har jeg pakket i meg frokost og drukket varm te, deilig. Siden jeg hadde planer om å gå, latet jeg som jeg hadde sovnet av slik at mamma skulle føle synd i meg å kjøre meg til skolen .. mehe:) Idag har vi da den prøven jeg har sutret om, jeg gruer meg fakisk ikke.. pluttselig falt alt på plass her inne .. jeg husker så og si alt. Hm, noen våknet helt pluttselig med samfunns fagkunnskaper .. flaks, siden det ikke er min sterkeste side og siden dette er min første prøve, MÅ jeg virkelig gjøre det en smule bra. Etter skolen skal jeg stikke entur innnom bestefar som tar avreise til Spania på torsdag, er han ikke heldig ? Han er så gammel at han kan gjøre hva han vill.. skulle ønske jeg også kunne smette inn en ferie en gang i blandt.. men her kommer skolen og utdanningen først .. hurra!

Slenger med bilder av hva jeg har på meg, for dere lesere ! pusspuss: )

Én kommentar

Velkommen

11.okt.2010 kl.10:45

God morgen, håper du har kost deg i helga :-)

Fin blogg, forresten!

Kommenter gjerne tilbake, hihi<3

Skriv en ny kommentar

Maiken berg/maikengb93

Maiken berg/maikengb93

17, Trondheim

Sett ♥ dette ♥ på ♥ bloggen ♥ din ♥ hvis ♥ du ♥ har ♥ den ♥ fineste ♥hesten ♥ i ♥ verden ♥ men ♥ du ♥ mangler ♥ en ♥ grill ♥ som ♥ er ♥ stor♥ nok ♥ til ♥ å ♥ kunne ♥ steke ♥ den ♥

Kategorier

Arkiv

hits