SO ?

Det jeg skriver her er MIN  virkelighet og den omhander kunn meg og min hverdag, meninger og hva som foregår rundt meg. Jeg skriver ikke for å henge ut andre eller fortelle dere hvem jeg liker og ikke liker, jeg holder dere ikke opptadert om mitt privatliv (krangler, guttedrama osv) Jeg prøver å holde meg litt tilbake, selv om jeg har en veldig kjedelig blogg, men dette er det jeg føler for å dele med dere for å ikke legge ut for mye personlige detaljer, jeg vill ikke vise dere hva jeg har på meg hverdag eller hvordan smine eller klær jeg handler fra en hver tid som alle andre, for det finnes nok mote blogger.

Jeg har lyst å slutte å blogge, men så har jeg da den skrivelysten til å fortsette ? selv om jeg ikke har hundrevis av lesere, for det er ikke det jeg ønsker heller, så profft er ikke livet mitt, selv om det er mye jeg sparer dere for, livet mitt dreier seg ikke bare om det jeg skriver her, en hver blogger har flere sider, nå vill jeg utfordre dere som leser til å stille meg 5 spørsmål om meg, så skal jeg svare dere når det er kommet minst 15 kommentarer. Jeg vill vite hva dere lurer på, også vill jeg dere skal fortelle meg hvordan jeg framstilles her, hvordan person tror dere jeg er?: )

2 kommentarer

GANTE ♛

11.okt.2010 kl.00:25

du burde farge håret ditt så det kommer i samme farge som extensionset

GANTE ♛

11.okt.2010 kl.00:28

bare et tips,hehe :)

Skriv en ny kommentar

Maiken berg/maikengb93

Maiken berg/maikengb93

17, Trondheim

Sett ♥ dette ♥ på ♥ bloggen ♥ din ♥ hvis ♥ du ♥ har ♥ den ♥ fineste ♥hesten ♥ i ♥ verden ♥ men ♥ du ♥ mangler ♥ en ♥ grill ♥ som ♥ er ♥ stor♥ nok ♥ til ♥ å ♥ kunne ♥ steke ♥ den ♥

Kategorier

Arkiv

hits